2 Mart 2018 Cuma

Soft Dondurmaya imzamızı attık.Aromio Soft Dondurma Tozları


Aromio Soft Dondurma Tozlarında müthiş yenilik;
SÜT MASRAFINA SON

Yoğun işletmelerin en büyük sıkıntılarından biri kutu kutu süt açarak dondurma mikslerini hazırlamak.Personel sayınız yetersiz  ise ,karıştırdığınız malzemeleri stoklayacak yeriniz yok ise marketten süt almak,onları tek tek açmak ve sonrada açılan sütlerin kutularını atmak eziyet haline geliyor.

İşte tamda bu yüzden üretilen Aromio Aqua Plus soft dondurma tozunu sadece işletmenizde bulunduracağınız 1,5 lt lik bir pet şişeden 2 kere su doldurup ardından Aromio Plus Soft dondurma tozunu içine koyup basitçe karıştırarak yapabilirsiniz.Üstelik ürününüzü musluk suyunu kullanarak yapabiliyorsunuz.Gıda Mühendislerimiz bu ürünü tam da sizler için geliştirdiler.

Aromio Aqua Plus soft dondurma tozunun en önemli özelliği ve farkı su ile yapılmasına rağmen müthiş kaymaksı yapısı ve miss gibi süt tadı.Bunun sebebi ise içindeki yağ oranının ve süt proteinlerinin yüksek olması.

Süt maliyetiniz olmadığı için külah maliyetiniz 70 gr üzerinden yaklaşık 25 kuruşu buluyor.

Üstelik tüm ürünlerde şu an 10 kolide 1 bedava kampanyasından faydalanabilirsiniz.
Kampanya 30 Mart 2018 tarihine kadar devam edecektir.
Ürünlerimizi tamamı İso 22.000 ve Helal sertifikalıdır.



Aromio Aqua Plus Soft Dondurma tozu, üstün hammadde kalitesiyle üretilmiştir. Tüm pompa sistemleri ve gravity tipi soft dondurma makinelerine kolayca  uyum sağlamaktadır. Ağızda mükemmel derecede süt ve kaymaksı tat bırakan Aromio Aqua Plus Soft Dondurma Tozu yapımında kullanılan kaliteli hammaddeler sayesinde yapım aşaması ve makine üst haznesinde bekleme süresince topaklanma pelteleşme yapmaz. Üretilen dondurma ise kıvamlı ve buzsuz olmasını sağlar. 

Üretimi tamamen yerli tesislerde, yüksek hijyen standartlarında üretilip tazeliğini uzun süre korumasını sağlayan hava ve ışık almayacak ambalajlarla paketlenir.
Kullanımı :
Aromio Aqua Plus Soft Dondurma Tozunu bir kabın içinde 3 litre içme suyu ile tamamen homojen bir hale gelene kadar mikser yardımı ile karıştırılır. Karıştırılan Aromio Soft Dondurma Tozu ve su soft dondurma makinesinin haznesine dokülür.
Paketleme : 1100 Gr x 14 Adet (Koli)



Paket Fiyatı:17 TL + kdv

www.aromio.com.tr


0533 695 44 43 / 0533 377 04 42

0533 731 07 34 / 0232 999 95 44


www.dmakina.com
Soft Dondurma ve Frozen yogurt Makineleri


Hiç yorum yok:

Bubble Waffle Konseptleri

  Merhaba Sevgili Okuyucum Bugün sizlere birçok Avrupa ülkesinde trend olan ve Türkiye de de son zamanlarda bazen tamamlayıcı ürün olarak ba...